رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در هفتمین نشست تخصصی سرمایه گذاری عنوان کرد؛
۳۵ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در دو سال اخیر در شیراز محقق شد/ 11 درصد بودجه پیشنهادی سال 1404 از درآمدهای ناشی از سرمایهگذاری است
هفتمین نشست از سلسله نشستهای آسیبشناسی روند سرمایهگذاری با موضوع ساز و کار بازاریابی و آوازهسازی فرصتهای سرمایهگذاری در شیراز برگزار شد.
در این نشست که با حضور اساتید دانشگاه، فعالین اقتصادی و سرمایهگذاران برگزار گردید، به بررسی و تحلیل فرصتهای سرمایهگذاری در شهر شیراز پرداخته شد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز ، سید ابراهیم حسینی در این نشست ضمن ارائه سخنانی، به اهمیت جذب سرمایهگذاری و فراهم کردن بسترهای مناسب برای تحقق این هدف در این کلانشهر اشاره کرد.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت سرمایه گذاری در این شهر به برنامه های آینده در این زمینه پرداخت.
شیراز در مسیر برندسازی برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز از همه حضار و دست اندرکاران و برگزار کنندگان این نشست تشکر کرد و اظهار داشت: ما به دنبال برندسازی و آوازهسازی برای شهر شیراز در حوزه سرمایهگذاری هستیم. در این مسیر، خوشبختانه در یک دوره سه ساله، به یک اعتماد به نفس دست یافتهایم که این امکان را برای ما فراهم میکند تا شیراز را به عنوان یک مقصد جذاب برای سرمایهگذاران معرفی کنیم.
حسینی در ادامه تاکید کرد: در این مدت، طی سه سال گذشته، ما شاهد رشد و پیشرفت قابل توجهی در زمینه سرمایهگذاری در شهر شیراز بودهایم. سرمایهگذاران مختلفی وارد این شهر شدهاند و برنامهریزیهای بلندمدت و کوتاهمدت برای توسعه زیرساختها و جذب سرمایه در حال انجام است.
وی در خصوص برنامههای آینده شورای اسلامی و شهرداری شیراز در این زمینه، بیان کرد: امروز برنامه ۲۰ ساله شهر شیراز تدوین شده است که یک ششم آن به حوزه سرمایهگذاری اختصاص دارد. ما در این برنامه به دنبال جذب سرمایهگذاران خارجی و داخلی و ایجاد شرایطی برای آنها هستیم تا شیراز برای آنان به یک برند معتبر در زمینه سرمایهگذاری تبدیل شود.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه به موفقیتهای حاصل شده اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته، ۳۵ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در این شهر انجام شده است. این نشاندهنده اراده مدیران شهری برای توسعه و جذب سرمایه است. وی افزود: در سال ۱۴۰۳، شهرداری شیراز تکلیف ۲۶ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری را دارد که این برنامه با جدیت در حال پیگیری است.
حسینی همچنین به برنامههای مالی شهرداری در راستای توسعه سرمایهگذاری اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ شهرداری شیراز به طور ویژه به خرید زمین برای سرمایهگذاری توجه داشته و ۸۰۰ میلیارد تومان فقط برای خرید زمین به منظور سرمایهگذاری تخصیص داده شده است. علاوه بر این، در بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴، ۱۱ درصد از درآمد سالانه پیش بینی شده شهرداری به درآمدهای حاصل از سرمایهگذاری اختصاص داده شده که این مهم برای اولین بار در تاریخ شهرداری شیراز رخ داده است.
وی افزود: این حرکت نشان میدهد که شورای اسلامی و شهرداری شیراز عزم خود را جزم کردهاند تا در کنار سرمایهگذاران عزیز، مسیر توسعه و پیشرفت را طی کنند. امروز ما با کمک شما میتوانیم شیراز را به شهری پرآوازه در سطوح ملی و جهانی در حوزه سرمایهگذاری تبدیل کنیم.
حسینی در ادامه خطاب به سرمایهگذاران و متخصصان حاضر در نشست گفت: ما از شما انتظار داریم که برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت خود را برای جذب سرمایهگذار و ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری در شیراز به ما معرفی کنید. همچنین از انتقادات و پیشنهادات شما برای بهبود شرایط سرمایهگذاری استقبال میکنیم.