×
امروز   پنجشنبه 29 آذر ماه 1403    -    December 19 2024 -    الخميس 18 جمادى الثانية 1446
اخبار

در ایستگاه پایانی «جشنواره ملی ادبیات کودک و نوجوان» به میزبانی شیراز مطرح شد؛از اراده مدیریت شهری برای حمایت از برنامه‌های فرهنگی تا قابلیت شیراز به‌عنوان مرکز علمی ادبیات کودک و نوجوان کشور

اندازه متن

 

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، آیین پایانی جشنواره ملی ادبیات کودک و نوجوان شیراز به‌همت مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با معرفی برگزیدگان این عرصه به کار خود پایان داد.

رئیس شورای اسلامی شیراز در این آیین ملی اظهار کرد: در کنار مرور گذشته ارزشمند، پرافتخار و اصیل شهر شیراز و جریان‌های فرهنگی حاکم بر آن، امروز وظیفه داریم شیراز را در ابعاد مختلف معرفی کنیم.

سید ابراهیم حسینی‌ سرمایه‌گذاری فرهنگی را مهمترین راهبرد برای معرفی عظمت، بزرگی و توانمندی‌های این کلان‌شهر فرهنگی دانست و افزود: برای تحقق این مهم باید وقت گذاشت و از تجربیات برنامه‌ریزان و تأثیرگذاران فرهنگی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر شیراز از هرگونه حرکت فرهنگ متناسب با جایگاه و شأن این کلان‌شهر استقبال و حمایت می‌کند، عنوان کرد: برگزاری این جشنواره به عنوان کام نخست بسیار خوب بوده و امیداوریم این حرکت ادامه یابد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز همچنین از اراده شورای اسلامی شهر و شهرداری برای حمایت از حرکت‌های فرهنگی سخن گفت و تصریح کرد: فرهنگ شیراز با برنامه‌ریزی‌های اثرگذار فرهنگی باید روز‌به‌وز پربارتر و بالنده‌تر شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز نیز اظهار کرد: مردم بافرهنگ، اهل مدارا و مهمان دوست شیراز می‌توانند جهانی را اداره کنند.

محمدعلی چوبینی افزود: جای برگزاری این جشنواره در شهر شیراز خالی بود و امروز هر چند دیر این حرکت فرهنگی برگزار شد، اما اثرگذار بود.

وی تصریح کرد: برای ادامه و استمرار این حرکت فرهنگی کار سختی پیش رو داریم و در این مسیر نیازمند همراهی و حمایت هستیم.

معاون فرهنگی شهردار شیراز ادامه داد: در این کلان‌شهر در بین دستگاه‌ها و متولیان، «من بودن» معنایی ندارد و همه برای بالندگی شهر شیراز و کشورمان با هم همکاری دارند.

چوبینی با تأکید بر این موضوع که باید همه در کنار هم باشیم و با بهره‌مندی از تجربیات و اندیشه‌های بزرگان نقشه راه ترسیم کنیم، گفت: باید با باز کردن عرصه ادبیات و نویسندگی برای نسل جدید، آینده این حوزه را روزبه‌روز پر بارتر کنیم.

معاون شهردار شیراز اظهار امیدواری کرد: دبیرخانه دائمی این جشنواره در شهر شیراز راه‌اندازی شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز نیز در این مراسم از ویژگی‌های خاص دانشگاه شیراز سخن گفت و اظهار کرد: درست است که این دانشگاه در زمینه‌های مختلفی سرآمد و زبانزد است، اما وقتی نام شیراز و دانشگاه شیراز به میان می‌آید، بیش از هر چیز شعر، فرهنگ و ادب یادآور می‌شود. دانشگاه شیراز، با سابقه‌ای هفتاد ساله، همواره متولی و پیشگام در عرصه ادبیات فارسی بوده است.

علی حفیظی در ادامه بیان کرد: مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز، به دنبال بازتعریف و گسترش ادبیات کودک و نوجوان هستیم. این مرکز که نوزده سال از آغاز فعالیتش می‌گذرد، نقش بسزایی در توسعه و ترویج ادبیات کودک و نوجوان داشته است.

وی همچنین به برگزاری جشنواره ملی ادبیات کودک و نوجوان شیراز اشاره کرد و این رویداد فرهنگی را گامی مهم در راستای تقویت و اعتلای ادبیات کودک و نوجوان در سطح ملی دانست.

شاعر و نویسنده برجسته کشور نیز در این مراسم بر اهمیت همکاری میان دانشگاه و شهرداری در توسعه ادبیات کودک و نوجوان تاکید کرد و گفت: این نوع همکاری‌ها در کشورهای مختلف جهان به شکل نهضتی مؤثر در توسعه فرهنگی و اجتماعی نمود یافته‌اند.

مصطفی رحمان‌دوست به نمونه‌هایی از این دست همکاری‌ها در دیگر کشورها اشاره کرد که در آنها شهرداری‌ها و دانشگاه ها با مشارکت یکدیگر به ارتقای فرهنگ و دانش جامعه پرداخته‌اند.

وی همچنین تاکید کرد که شهر شیراز می‌تواند به‌عنوان مرکز ادبیات کودک و نوجوان در کشور مطرح شود و به‌عنوان اولین شهری شناخته شود که به صورت علمی و آکادمیک به این مقوله پرداخته است و دانشگاه شیراز را در این راستا پیشگام دانست.

 این چهره نام‌آشنای شعر کودک و نوجوان کشور از مردم خواست تا با مطالعه و کتاب‌خوانی به ارتقای فرهنگ خود و جامعه کمک کنند.
 

هیچ نظری در مورد این خبر ثبت نشده است

کد خبر :
6c05
تاریخ انتشار :
جمعه 25 آبان ماه 1403
تعداد بازدید :
44

سایر اخبار

جدیدترین اخبار و رویدادهای شورای اسلامی شهر شیراز

An unhandled exception has occurred. See browser dev tools for details. بارگذاری مجدد 🗙