به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، «سیداحمدرضا دستغیب» رییس شورای شهر شیراز در این نشست گفت: بهبود وضعیت ارتباطی شهر مبنای خدمات رسانی به شهروندان است اما نمیتوانیم از سلامتی مردم عبور کنیم.
وی با بیان اینکه در همه جای دنیا برای امواج اخلالگر قوانین سختگیرانهای وجود دارد، ادامه داد: در کنار ساماندهی و توسعه دکلهای تلفن همراه، سلامت شهروندان و زیبایی شهر بسیار مهم است.
دستغیب ابراز کرد: شورای شهر شیراز، شهرداری را موظف کرده که لایحه ساماندهی دکلهای تلفن همراه را تنظیم و به این شورا جهت تصویب ارائه کند.
«نوذر امامی» رییس کمیسیون شهرسازی و معماری نیز گفت: یکی از دغدغههای شهروندان وجود امواج اخلالگر یا همان پارازیتهاست.
وی با بیان اینکه نصب دستگاههای سنجش امواج برای رفع دغدغه مردم کافی نیست، ادامه داد: وزارت ارتباطات نمیتواند هم مدیریت تلفن همراه را به عهده داشته باشد و هم در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ناظر بر عملکرد اپراتورها باشد.
امامی افزود: حساسیت مردم در موضوع امواج اخلالگر به حدیست که شنیدم برخی خانمهای باردار جلیقههای ضد امواج برای حفاظت از جنین خود می پوشند.
دکتر «نواب قائدی» رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر شیراز نیز گفت: ارتباطات همراه جزیی از زندگی مردم شده و نمیتوان آن را حذف کرد.
وی ادامه داد: در شیراز ارتباطات تلفن همراه برای شهروندان راضی کننده نیست و گلایه دارند و در عین حال شهروندان نسبت به رشد دکلهای مخابراتی هم حساس هستند.
قائدی افزود: زندگی شهری الزامات خاص خود را دارد و کسی که میپذیرد در شهر زندگی کند، باید بخشی از عارضههای آن را نیز تحمل کند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: توسعه ارتباطات در شهر یک ضرورت است اما در عین حال باید برای حفظ سلامتی شهروندان و زیبایی منظر شهری هم برنامه ریزی کنیم.
مهندس ایزدی مدیر منطقهای شرکت مخابرات استان فارس نیز گفت: تعداد ۵۳ دستگاه بی تی اس برای استان فارس خریداری شده است و برای بهبود وضعیت ارتباطات همراه باید این دکلهای مخابراتی نصب شوند.
وی ادامه داد: بی تی اسها در شرایط سخت تحریم شده و برای نصب انها به همراهی شورای شهر نیاز داریم.