×
امروز   شنبه 30 فروردین ماه 1404    -    April 19 2025 -    السبت 21 شوال 1446
اخبار

آنچه در یکصد و نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز گذشت؛ از ارائه گزارش شهردار کلانشهر شیراز در خصوص اجرای طرح تبدیل شیرابه به آب با فناوری پلاسما برای نخستین بار در کشور تا تصویب طرح مساعدت به کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس

اندازه متن

آنچه در یکصد و نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز گذشت؛ از ارائه گزارش شهردار کلانشهر شیراز در خصوص اجرای طرح تبدیل شیرابه به آب با فناوری پلاسما برای نخستین بار در کشور تا تصویب طرح مساعدت به کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس

 

 به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، امروز(یکشنبه، 24 فرودین ماه ۱۴۰4) یکصد و نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با حضور اعضای شورای اسلامی شهر به ریاست سید ابراهیم حسینی، شهردار کلانشهر شیراز، مدیران شهری و اصحاب رسانه برگزار شد. 

 

علیرضا اسکندری، رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز:

شیراز، الگوی سرمایه‌گذاری پایدار با محوریت حفظ باغات و هویت تاریخی است /  ارایه بسته‌های تشویقی برای سرمایه‌گذاری سبز

 

علیرضا اسکندری، رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز، در یکصد و نود و یکمین جلسه علنی شورا با تأکید بر لزوم بازگشت سرمایه‌گذاری به ریشه‌ها، از برنامه‌های جدید برای نجات باغات شیراز و جذب مشارکت بخش خصوصی خبر داد.

 

اسکندری با اشاره به جایگاه منحصربه‌فرد شیراز در حوزه‌های گردشگری، فرهنگی و زیست‌محیطی، اعلام کرد: سرمایه‌گذاری در شیراز باید در خدمت هویت شهری باشد، نه در تقابل با آن. ما از سرمایه‌گذاران می‌خواهیم به جای دیوارکشی، باغ بکارند و در پروژه‌هایی مشارکت کنند که آینده شهر را با طبیعت و تاریخ آن گره می‌زند.

 

وی با اشاره به کمپین مردمی نجات باغات شیراز، خاطرنشان کرد: حفظ باغات تنها یک وظیفه زیست‌محیطی نیست، بلکه یک سرمایه‌گذاری راهبردی برای نسل‌های آینده است. مردم شیراز به وضوح پیام داده‌اند: توسعه آری، تخریب نه.

 

اسکندری با بیان اینکه شورای شهر و شهرداری شیراز با ارائه بسته‌های متنوع در حوزه‌های گردشگری، فناوری و محیط زیست، از پروژه‌های مشارکتی با بخش خصوصی حمایت می‌کنند، تصریح کرد:  بر اساس آمار، در سال‌های اخیر بیش از ۶۱ هزار میلیارد تومان در پروژه‌های پایدار شهری سرمایه‌گذاری شده است.

 

عضو شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴، شیراز شاهد اجرای پروژه‌های بزرگی خواهد بود که همزمان به توسعه اقتصادی و حفظ محیط زیست می‌پردازند.

 

اسکندری از برنامه‌های جدید برای احیای باغات . بافت تاریخی و استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت شهری خبر داد و تأکید کرد: شیراز می‌تواند الگویی برای سایر کلان‌شهرها باشد؛ شهری که در آن اقتصاد، طبیعت و مردم با هم برنده می‌شوند.

 

رئیس کمیسیون اقتصاد شورای شهر شیراز با اشاره به استقبال گسترده مردم و سرمایه‌گذاران از این رویکرد، وعده داد:  به زودی خبرهای خوشی درباره پروژه‌های سبز و مشارکتی شیراز اعلام خواهد شد. با همکاری مردم و سرمایه‌گذاران دلسوز، آینده‌ای ماندگار برای شیراز می‌سازیم. 

 

محمدتقی تذروی، نایب رئیس عضو شورای اسلامی شهر شیراز:

جمهوری اسلامی ایران تا آزادی قدش شریف از پای نخواهد نشست/ لزوم تدوین نظام شفاف جابجایی کارکنان شهرداری شیراز

 

محمدتقی تذروی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز، در یکصد و نود و یکمین جلسه علنی این شورا، با اشاره به مواضع قاطع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین، اظهار داشت: امروز مرز میان حق و باطل آشکارتر از همیشه مشخص شده و مردم جهان با وجدانهای بیدار خود علیه جنایات رژیم صهیونیستی به پا خواسته اند. 

 

وی افزود:جمهوری اسلامی ایران همواره از آرمان فلسطین حمایت عملی کرده و تا آزادی قدس شریف از پای نخواهد نشست.

 

تذروی همچنین با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰4 توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان حمایت از سرمایه گذاری برای تولید، از دولت و مجلس خواست با رفع موانع و تصویب قوانین حمایتی، زمینه تقویت اقتصاد ملی و کاهش وابستگی به عوامل خارجی را فراهم کنند.

 

عضو شورای شهر شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح معاینه فنی خودروها در این کلانشهر اشاره کرد و گفت: با وجود استقبال گسترده شهروندان، شلوغی مراکز و محدودیت زمانی ممکن است موجب نارضایتی شود.

 

وی خطاب به شهردار شیراز پیشنهاد داد: به منظور همراهی حداکثری مردم، مهلت اجرای این طرح تا پایان فصل بهار تمدید شود تا شهروندان با آرامش بیشتری اقدام کنند.

 

تذروی همچنین با اشاره به گلایه های کارکنان شهرداری درباره نبود نظام مشخص برای جابجایی نیروها، پیشنهاد کرد: طرحی مشابه سایر سازمانها برای انتقال کارکنان تهیه شود تا با شفافیت و برنامهریزی سالانه، انگیزه و رضایت شغلی افزایش یابد.

 

وی تأکید کرد: شورای شهر شیراز از چنین طرحی حمایت خواهد کرد، زیرا چرخش هدفمند نیروها به بهبود فضای کاری می انجامد.

 

مهدی طاهری، عضو شورای اسلامی شهر شیراز در یکصد و نود و یکمین صحن علنی شورا:

از احتمال کناره گیری خود از شورای شهر شیراز خبر داد / با بزرگان شهر مشورت می‌کنم

 

مهدی طاهری، عضو شورای اسلامی شهر شیراز در یکصد و نود و یکمین صحن علنی شورا با لحنی انتقادی به بیان مشکلات و کم‌کاری‌های شهرداری و شورا پرداخت و از احتمال کناره‌گیری خود از این نهاد خبر داد. 

 

طاهری در ابتدای نطق خود  تصریح کرد که امروز مصادف با سالگرد حادثه تروریستی حسینیه سیدالشهدا و کانون فرهنگی رهپویان وصال در شیراز است؛ رویدادی تلخ که در سال ۱۳۸۷ منجر به شهادت ۱۴ نفر از جمله دو کودک و مجروح شدن ۳۰۰ نفر شد.

 

وی با تأکید بر اهمیت یادبود این شهدا گفت: خانواده‌های آسیب‌دیده از چنین حوادثی اغلب مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرند و خواستار حمایت بیشتر از آنان شد.

 

عضو شورای اسلامی شهر شیراز سپس به انتقاد از عملکرد شهرداری و شورای شهر پرداخت و گفت: بارها سوالاتی را مطرح کرده که بی‌پاسخ مانده‌اند.

 به گفته وی، پرسش درباره خرید دوچرخه‌های شهرداری، تحقیق و تفحص در مورد وضعیت باغات شیراز و درخواست مدارک قراردادهای سرمایه‌گذاری سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تاکنون بدون نتیجه باقی مانده است. 

 

طاهری با بیان اینکه مصوبه احداث نمازخانه در مراکز تجاری و اداری نیز بدون اقدام عملی رها شده، افزود: پاسخ‌هایی که به شورا داده می‌شود، اغلب کلی و غیرشفاف است.

 

یکی از انتقادات جدی طاهری به توقف چندین طرح مهم شهری مربوط می‌شد. وی از طرح باغ دهکده قصردشت نام برد که ماه‌هاست در مرحله طراحی متوقف شده و حتی تعهدات اولیه برای تملیک زمین‌های مربوطه نیز انجام نشده است. 

 

وی همچنین به طرح چنار راهدار اشاره کرد و گفت: لایحه ارسال‌شده برای آن به گونه‌ای تنظیم شده که گویی قصدی برای اجرای آن وجود ندارد. طرح احیای محلات مسجدمحور نیز با وجود اختصاص بودجه در دو سال گذشته، عملاً پیشرفتی نداشته و به نظر می‌رسد اراده‌ای برای اجرای آن در میان نیست.

 

طاهری در بخش دیگری از سخنانش به تخلفات مالی اشاره کرد و گفت: در قرارداد ۱۰ هزار میلیارد تومانی سازمان ریلی، تخلفاتی رخ داده است. 

این مقام مسئول شهری شیراز توضیح داد که این موضوع را با رئیس شورا در میان گذاشته، اما به جای ارسال نامه به سازمان بازرسی، پاسخ مستقیم دریافت کرده که این رفتار را غیرمنطقی دانست.

 

انتقاد دیگر او به ابهامات موجود در اجرای «سند سومین حرم» مربوط می‌شد. وی گفت: اگرچه این سند با هدف تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری درباره جایگاه شیراز به عنوان سومین شهر مذهبی کشور تهیه شده، اما روش اجرایی آن مشخص نیست و مردم در جریان چگونگی پیشرفت آن قرار نمی‌گیرند. 

 

عضو شورای اسلامی شهر شیراز  با تأسف از این وضعیت افزود: بعضی از مومنین با طعنه به ما می‌گویند که ادعای اجرایی کردن فرمایشات رهبری چه شده است؟ این مسئله واقعاً شرم‌آور است.

 

طاهری در پایان، با اشاره به اینکه دیگر خود را در جایگاهی نمی‌بیند که بتواند با شورا و شهرداری همکاری مؤثری داشته باشد، از احتمال استعفا خبر داد و گفت: برای این تصمیم با بزرگان شهر مشورت خواهد کرد تا مبادا موجب ناراحتی شهردار یا رئیس شورا شود. 

 

وی با عذرخواهی از مردم شیراز به خاطر اینکه نتوانسته انتظارات آنان را برآورده کند، اظهار کرد: به همشهریانم بدهکارم و مطمئنم افرادی مانند خانم دکتر سعیده قادری می‌توانند در این جایگاه خدمت بهتری انجام دهند.

 

سیده مریم حسینی، رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز:

طرح جهادی سلامت در مناطق محروم،  نماد پویایی از همدلی ملی و مدیریت جهادی است

 

در یکصد و نود و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز، سیده مریم حسینی، رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز، از اجرای موفقیت‌آمیز طرح جهادی سلامت در مناطق محروم شیراز خبر داد و این حرکت را جلوه بارز مشارکت مردمی و مدیریت جهادی دانست.

 

وی با تقدیر از حضور بی‌منّت گروه‌های جهادی متشکل از پزشکان و امدادگران داوطلب از سراسر کشور، تأکید کرد: این حرکت نماد زنده‌ای از همدلی ملی و مدیریت جهادی است که با تکیه بر ایمان و مشارکت مردمی محقق شد.

 

حسینی افزود: این گروه‌های جهادی با تحمل سختی‌ها و هزینه‌های شخصی، خدمات درمانی و بهداشتی از درمان درد دندان کودکان تا معاینه چشم مادران، بدون هیچ چشمداشت مالی را به مناطق محروم ارایه کردند.

 

وی نقش کمیته محرومیت‌زدایی در هماهنگی، جلوگیری از موازی‌کاری و شفافیت مالی کلیدی دانست  و گفت: این طرح حاصل همکاری نهادهای مختلفی از جمله استانداری فارس، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی، بسیج و خیرین سلامت بوده است. 

 

عضو شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: این طرح مکمل خدمات گروه‌های جهادی بومی است و از ظرفیت‌های ملی برای پوشش نیازهای ویژه استفاده شده است. در این برنامه، مشاوران امام جمعه شیراز و جانشین قرارگاه احمد بن موسی (ع) نیز همکاری داشتند.

 

حسینی در پاسخ به برخی پرسش‌ها درباره عدم استفاده از گروه‌های جهادی شیراز، توضیح داد: این طرح مکمل خدمات گروه‌های محلی است و هیچ بودجه‌ای به گروه‌های میهمان اختصاص نیافته است. تمام هزینه‌ها توسط جهادگران و خیرین تأمین شده است.

 

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره تحقق محرومیت‌زدایی با همت و خلاقیت، از تمام نهادها خواست تا با تقویت کمیته محرومیت‌زدایی، این الگو را به سایر حوزه‌ها تعمیم دهند. 

 

محمدحسن اسدی؛ شهردار شیراز، در یکصد و نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر، با ارایه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه مدیریت پسماند، از انعقاد تفاهمنامه‌ای برای حل معضل شیرابه با استفاده از فناوری پیشرفته پلاسما خبر داد. 

 

وی اعلام کرد: سایت دفن پسماند شیراز با مساحت ۲۰۰۰ هکتار، شامل ۱۰۰۰ هکتار فضای درختکاری‌شده است و شهرداری روزانه ۷۵۰ تن زباله را تفکیک و بازیافت می‌کند. همچنین عملیات احداث کارخانه پردازش ۲۵۰ تن زباله باقی‌مانده از دهه فجر سال گذشته آغاز شده و امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

 

اسدی با تاکید بر اهمیت تفکیک زباله در مبدأ، هشدار داد: شیرابه ناشی از پسماندها تهدید جدی برای محیط‌زیست است. به همین منظور، تفاهم نامه‌ای با مشارکت شرکت توسعه فناوری پلاسما و حمایت وزارت کشور، سازمان انرژی اتمی، معاونت علمی ریاست‌جمهوری و استانداری فارس منعقد شده است. بر این اساس، روزانه ۱۰۰ مترمکعب شیرابه با فناوری پلاسما به آب قابل استفاده تبدیل خواهد شد.

 

شهردار شیراز با بیان اینکه این طرح برای اولین بار در ایران اجرا می‌شود، افزود: ۵۰ درصد اعتبار مورد نیاز از سوی دولت و ۵۰ درصد دیگر توسط شهرداری تأمین می‌شود و به زودی لایحه مربوطه برای تصویب نهایی به شورای شهر تقدیم خواهد شد.

 

 وی از حمایت کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر قدردانی کرد و آمادگی شهرداری را برای پاسخگویی به سوالات اعضا اعلام نمود

 

اسدی در پایان گفت:. این طرح در صورت اجرا، گام بزرگی در کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و مدیریت پایدار پسماند در شیراز خواهد بود.

 

در ادامه جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز، مجید اکبر زاده، مدیرکل انتقال خون استان فارس با تقدیر از مسئولان شهری، به تشریح چالش‌ها و درخواست‌های این سازمان برای توسعه خدمات اهدای خون پرداخت.

 

اکبرزاده با اشاره به جایگاه استان فارس به عنوان بزرگترین پایگاه انتقال خون کشور با ۱۴ پایگاه ثابت و سیار، بر نقش حیاتی این سازمان در پدافند غیرعامل تاکید کرد و گفت: انتقال خون تنها دستگاه حیاتی در پدافند غیرعامل است و نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

 

مدیرکل انتقال خون فارس مهمترین مشکل فعلی را کمبود فضاهای فیزیکی و دسترسی نامناسب مردم به مراکز اهدای خون عنوان کرد و افزود: در حال حاضر تنها سه پایگاه اصلی در میدان نمازی، قصرالدشت و سیدالشهدا فعال هستند. 

 

وی در ادامه افزود: پروژه پایگاه سیدالشهدا که قرار بود ۸ سال پیش افتتاح شود، هنوز به نتیجه نرسیده است و همچنین ساختمان تخصصی انتقال خون در زمین موقوفه به دلیل جریمه‌های ماده ۱۰۰ با مشکل صدور سند مواجه است و نیازمند پیگیری فوری شهرداری است.

 

اکبرزاده از شورای شهر و شهرداری شیراز برای حل مشکل سند و جریمه‌های ساختمان تخصصی انتقال خون، تسریع در تکمیل پروژه پایگاه سیدالشهدا (ورودی شهرک استقلال) که به دلیل اختلاف با شهرداری بر سر افزایش زیربنا متوقف شده است، اختصاص زمین یا فضای مناسب در شرق و جنوب شرق شیراز برای احداث پایگاه‌های جدید، نوسازی ناوگان سیار اهدای خون که بیش از ۲۰ سال است به‌روزرسانی نشده و نیازمند حمایت شهرداری در قالب اهدای اتوبوس‌های مناسب است، خواستار حمایت شد.

 

مدیرکل انتقال خون هشدار داد: اگر زیرساخت‌های انتقال خون توسعه نیابد، در آینده نزدیک، استان فارس به عنوان قطب درمانی جنوب کشور نخواهد توانست فرآورده‌های خونی مورد نیاز را تامین کند.

 

وی با اشاره به افزایش تصادفات، بیماری‌های مزمن و نیاز به پیوند اعضا، بر ضرورت **فرهنگ‌سازی و تبلیغات گسترده** با کمک شهرداری تاکید کرد.

اکبر زاده در پایان، از شهردار و اعضای شورای شهر دعوت کرد تا از نزدیک با فعالیت‌های انتقال خون آشنا شوند و با همکاری خود، زمینه بهبود خدمات به مردم شیراز را فراهم کنند.

 

آنچه در صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز گذشت؛ 

از تصویب طرح مساعدت به کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس تا تفویض اختیارات مقررات آیین نامه قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها

 

در یکصد و نودمین جلسه صحن علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز 9 دستور کار با حضور 12 عضو شورا بررسی و در نهایت شش دستورکار به تصویب رسید.

 

در یکصد و نودمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز که در تاریخ 24  فروردین ماه 1404 برگزار شد، اولین دستور کار نامه فرمانداری شهرستان شیراز با موضوع اظهار نظر در خصوص مصوبه شماره 16704/1403/ش با موضوع " نحوه وصول قدرالسهم سرانه خدمات عمومی موضوع ماده 101 اصلاحی قانون شهرداری ها قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها"، به شماره ثبت با حضور 12 نفر اعضای شورا بررسی و به تصویب اکثریت اعضا رسید.

در ماده واحده این مصوبه آمده است: عنوان ستون ششم (آخر) از "رعایت بند ر تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲و ملاک عمل دریافت قدرالسهم در شهرداری" به "ملاک عمل دریافت قدرالسهم در شهرداری شیراز با رعایت ردیف ۱ بند ث ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران" تغییر یافت.

ماده ۱۴ و تبصره ۱۵ بدین صورت اصلاح گردید:

تبصره ۱۵ (اصلاحی): در خصوص قدرالسهم ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاك واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها املاک واقع در محدوده های الحاقی به شهر شیراز به شرح ذیل عمل می گردد:

۱‏‏- املاکی که در محدوده های الحاقی به شهر شیراز قرار دارند و طبق ضوابط و مقررات قبل از الحاق دارای مجوز، پایانکار یا پروانه ساختمانی معتبر از مراجع ذیصلاح باشند، به شرط تامین معابر براساس طرح های ملاک عمل شهرداری، از پرداخت قدرالسهم ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاك واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها معاف می باشند.

۲‏‏- ‏املاکی که در محدوده های الحاقی به شهر شیراز قرار دارند و قبل از ورود به محدوده دارای ابنیه مسکونی فاقد مجوز بوده، می بایست موضوع تخلفات ساختمانی در كمیسیون ماده صد قانون شهرداری مطرح و در صورت صدور رأی بر ابقاء بنا، درصورت داشتن سند شش دانگ قبل از ۱۴‏‏/۰۳‏‏/۱۳۹۰ به شرط تامین معابر براساس طرح های ملاک عمل شهرداری، تا ۵۰۰ متر مربع از پرداخت قدرالسهم ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاك واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها معاف و در خصوص مساحت مازاد بر ۵۰۰ متر مربع صرفاً مشمول پرداخت قدرالسهم موضوع تبصره ۴ قانون تعیین وضعیت املاك واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها (به میزان ۲۰%) می گردد.

۳‏‏- املاکی که در محدوده های الحاقی به شهر شیراز قرار دارند در صورتی که بر اساس این مصوبه مشمول پرداخت قدرالسهم ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاك واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها گردند، در صورت پرداخت نقدی قدرالسهم موضوع این مصوبه محاسبه و با ضریب تعدیل جدول ذیل اخذ می گردد:

 جدول ضریب تعدیل شرح ضریب تعدیل ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۴ ۶۰% ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۴ ۷۰% ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۵ ۸۰% ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۵ ۹۰% 

۴‏‏- املاکی که قبل از اصلاح این تبصره، قدرالسهم موضوع این مصوبه را پرداخت نموده اند، مشمول کاهش های موضوع این تبصره نمی گردند و هیچ گونه وجهی به آن ها مسترد نمی گردد.

 

دستور کار دیگر صحن شورا نامه فرمانداری شیراز با موضوع اظهار نظر در خصوص مصوبه شماره 16306/1403/ش مورخ 18/12/1403 مبنی بر "واگذاری زیر زمین یک باب ساختمان به مساحت 147 متر مربع از پلاک ثبتی 149/2070بخش 4 شیراز با کد نوسازی 137-75-57-2 واقع در بلوار مدرس قبل از پل غدیر به صورت اذن انتفاع با حفظ مالکیت شهرداری به انجمن معماران تجربی" ، ارسالی از کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک شورا، با حضور 12 نفر اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید.

در ماده واحده این مصوبه آمده است: 

با واگذاری اذن انتفاع به مدت سه سال در خصوص زیرزمین یک باب ساختمان به مساحت ۱۴۷ مترمربع از پلاک ثبتی ۱۴۹‏/۲۰۷۰ بخش۴ شیراز با کد نوسازی ۱۳۷‏-۷۵‏-۵۷‏-۲ واقع در بلوار مدرس قبل از پل غدیر جهت استقرار انجمن معماران تجربی(برابر اساسنامه پیوست) با حفظ کلیه حقوق و مالکیت شهرداری موافقت گردید.

در تبصره آن نیز آمده است: تحویل ساختمان بر عهده شهرداری منطقه دو می باشد.

 

دستور کار بعدی صحن علنی شورا لایحه شماره 792777/1403/ش مورخ 15/12/1403 شهرداری شیراز در خصوص سلب قابلیت استفاده عمومی از میزان 142،50 متر مربع عرصه معبر مجاور ظلع شرق پلاک ثبتی 24/189 بخش چهار شیراز با کاربری مسکونی(r111) و کد نوسازی، ارسالی از کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورا، با حضور 12 نفر اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید.

در ماده واحده این لایحه آمده است: سلب قابلیت استفاده عمومی از میزان ۱۴۲.۵۰ مترمربع عرصه معبر مجاور ضلع شرق پلاک ثبتی ۱۸۹/۲۴ بخش چهار شیراز با کاربری مسکونی R111)) و کدنوسازی 25-27-91-6 و احتساب آن به عنوان اموال اختصاصی شهرداری مورد تصویب شورای اسلامی شهر شیراز قرار گرفت.

 

دستور کار دیگر صحن علنی شورا لایحه شهرداری شیراز در خصوص تفویض اختیارات مقررات آیین نامه موضوع ماده (1) قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها - مصوب سال 1401 و اصلاحیه های بعدی آن به شهرداری شیراز، ارسالی از کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک شورا، با حضور 12 نفر اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید.

در ماده واحده این لایحه آمده است: در اجرای مفاد آیین نامه مالی موضوع ماده (۱) قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها مصوب سال ۱۴۰۱ اختیارات شورای اسلامی شهر تا سقف معاملات و قراردادهای موضوع مصوبه های شماره ۳۲۶۰‏/۱۴۰۰‏/ص مورخ ۰۱‏/۰۹‏/۱۴۰۰ و ۳۸۰۳‏/۱۴۰۰‏/ص مورخ ۲۲‏/۰۹‏/۱۴۰۰ ( موضوع بند ۱ مصوبه شماره ۴۶۴۷‏/۹۷‏/ص مورخ ۳۰‏/۱۱‏/۹۷ و اصلاحات بعدی آن ) به شرح ذیل به شهردار شیراز تفویض گردید.

 ۱‏- تفویض اختیارات موضوع ماده ۶ آیین نامه فوق الذکر

 ۲‏- تفویض اختیارات تبصره موضوع ماده ۸ آیین نامه فوق الذکر (اصلاحی ۱۴۰۳)

 ۳‏- تفویض اختیارات موضوع ماده ۱۴ آیین نامه فوق الذکر

4- تفویض اختیارات موضوع ماده ۱۵ آیین نامه فوق الذکر (اصلاحی ۱۴۰۳)

 ۵ - تفویض اختیارات موضوع تبصره ۵ ماده ۱۲ آیین نامه فوق الذکر.

در تبصره آن نیز مقرر گردید گزارش فصلی موارد فوق با ذکر جزییات به کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری ارایه گردد.

 

موضوع دیگر دستور کار صحن علنی شورا لایحه یک فوریت شهرداری شیراز در خصوص تملک قطعه زمین در محوطه ورزشگاه پارس در راستای کمک به تکمیل مجموعه پنجاه هزار نفری مذکور، با حضور 11 نفر اعضای شورا بررسی و جهت بررسی به کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک و فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورا ارجاع گردید.

 

دستور کار بعدی صحن علنی شورا  لایحه شهرداری شیراز در خصوص مساعدت به کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس، ارسالی از کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک شورا، با حضور 11 نفر اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید.

در ماده واحده این لایحه آمده است: به شهرداری شیراز اجازه داده می شود جهت تامین نیازهای جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی (ره)، تا سقف مبلغ ۰۰۰‏/۰۰۰‏/۰۰۰‏/۲۰ ریال از ردیف اعتباری ۱۵۰۲۰۸ (کمک به سایر نهادهای بخش عمومی)، محل بودجه مصوب مساعدت نماید.

 

موضوع دستور کار دیگر طرح کمیته نامگذاری شورا در خصوص نامگذاری و تغییر نام کوچه و خیابان، ارسالی از کمیسیون تلفیق شورا، با حضور 11 نفر اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید.

در ماده واحده این طرح آمده است:

با نامگذاری و تغییر نام کوچه و خیابان و ... به شرح زیر موافقت شد:

1- نامگذاری تقاطع غیر همسطح حد فاصل بلوارهای عدالت شمالی ، امیرکبیر و سیاحتگر و در امتداد میدان بسیج به نام  شهیدان  جوانمردی 

2- نامگذاری کوچه بی‌نام شماره 17 و تمامی انشعابات آن واقع در خیابان آستانه به نام  شهید علیرضا خدیوی

3- نامگذاری دورگرد غیر همسطح واقع در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید سپهبد قاسم سلیمانی (بعد از پل شهدای سربازان گمنام) و در امتداد تونل شهید غیبی به نام شهیدان هاشم و حسن نیازی اردکانی

 

4-  نامگذاری پارک محله‌ای بی‌نام با عرصه به مساحت حدود 1200 متر مربع حدفاصل کوچه 1‏‏/16 و  2‏‏/16 کوشک میدان واقع در محله کوشک میدان به نام حدیث

5-  نامگذاری کوچه بی‌نام شماره 18 و تمامی منشعبات آن واقع بلوار ارم به نام  شهید محمود رضا قائدی

6-  نامگذاری کوچه بی نام شماره 19 و تمامی منشعبات آن واقع در بلوار فضیلت جنوبی  به نام شاعر، پیرغلام و مداح اهل بیت (ع) زنده یاد اکبر شریعت

7-  اصلاح نامگذاری پل دوربرگردان طلبه مدافع امنیت محمد مؤیدی واقع در حد فاصل کوچه 26 و 28 بلوار چمران به نام شهید مدافع امنیت محمد مؤیدی

8-  کوچه بی نام شماره 1 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید محمود داوری دولت آبادی     

9- کوچه بی نام شماره 3 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید هدایت الله برزو           

10- کوچه بی نام شماره 5 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید عبد العظیم رضایی     

11- کوچه بی نام شماره 7 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید علی اصغر هوشنگی   

12- کوچه بی نام شماره 9 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید نادر هدایتی   

13- کوچه بی نام شماره 10 واقع در خیابان قاآنی به نام شهید بهروز سروستانی                                   

14- کوچه بی نام شماره 67 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید قربانعلی برجعلی  تیموری 

15- کوچه بی نام شماره 69 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید محمد علی رضایی

16-  کوچه بی نام شماره 11 واقع در خیابان امام حسین(ع) به نام شهید احمد محمدی نژاد آبادی

17- کوچه بی نام شماره 9 واقع در خیابان امام حسین(ع)  نام شهید همراه نیستانی 

18- کوچه بی نام شماره 21 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید محمد افشاری 

19-  کوچه بی نام شماره 43 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید رسول مهدوی  نعمتی   

20- کوچه بی نام شماره 63 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید محمد شبانی پورآرانی

21- کوچه بی نام شماره 2 واقع در خیابان کارگر  به نام شهید حمید رضا منصوریان

22- کوچه بی نام شماره 11 واقع در خیابان کارگر   به نام شهید علی قهرمانی

23-  کوچه بی نام شماره 11 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید مجيد اسکندری

24- کوچه بی نام شماره 13 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید على اصغر شاهوران

25- کوچه بی نام شماره 2 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید صفر مولایی

26- کوچه بی نام شماره 4 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید نوروز نوروزی

27- کوچه بی نام شماره 8 واقع در خیابان به نام شهید حراف به نام شهید عوض سلیمی 

28 - کوچه بی نام شماره 10 واقع در خیابان امام حسین(ع) به نام شهید احمد باقری 

39- کوچه بی نام شماره 1 واقع در خیابان امام حسین(ع) به نام شهید سید محمد حسینی

30- کوچه بی نام شماره 2 واقع در خیابان امام حسین(ع)   نام شهید عباس سياح

31- کوچه بی نام شماره 14 واقع در خیابان امام حسین(ع) به نام شهید علی قریه ملکی

32- کوچه بی نام شماره 8 واقع در خیابان عبدالکریم حقیقت به نام شهید غلامعباس نجفی

33- کوچه بی نام شماره 33 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید جلیل صدری

34- کوچه بی نام شماره 47 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید حجت الله پاینده 

35- کوچه بی نام شماره 65 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید حسن طالبی فر

36-  کوچه بی نام شماره 3 واقع در خیابان کارگر به نام شهید سیروس بختیاری

37- کوچه بی نام شماره 12 واقع در خیابان به نام شهید حراف  به نام شهید میر عبداله غفاری 

38- کوچه بی نام شماره 18 واقع در خیابان سپاه شمالی به نام شهید بهرام الطافي 

49- کوچه بی نام شماره 2 واقع در خیابان سپاه شمالی به نام شهید مهدی شقاقیان 

 40- کوچه بی نام شماره 2 واقع در خیابان قاآنی به نام شهید قاسم کولیوند 

41- کوچه بی نام شماره 4 واقع در خیابان قاآنی به نام شهید حسين نایب حسن آبادی   

42- کوچه بی نام شماره 4 واقع در بلوار رازی به نام شهید عبد الحميد شعبانی نژاد   

43- کوچه بی نام شماره 9 واقع در بلوار رازی به نام شهید اصغر سعید زاده           

44- کوچه بی نام شماره 11 واقع در بلوار رازی به نام شهید رضا کهنه‌ای             

45- کوچه بی نام شماره 13 واقع در بلوار رازی به نام شهید بیژن گل نژاد 

46- کوچه بی نام شماره 15 واقع در بلوار رازی به نام شهید بهروز نبویان 

47 -کوچه بی نام شماره 35 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید سادات قلی علیزاده مقدم 

48- کوچه بی نام شماره 57 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید قباد شفیع پور

49- کوچه بی نام شماره 71 واقع در خیابان شهدای ارتش به نام شهید على اكبر فلاح مزیدی

50- کوچه بی نام شماره 9 واقع در خیابان کارگر به نام شهید حبيب الله خاندی

51- کوچه بی نام شماره 24 واقع در خیابان کارگر به نام شهید اصغر جوکار

 

دستور کار پایانی صحن علنی شورا طرح جمعی از اعضای محترم شورا در خصوص الزام شهرداری به نصب اطلاعات مسیر اتوبوس ها و مترو فعال در هر ایستگاه همراه با نقشه شهر و ذکر محل قرار گیری آن ایستگاه و مشخص نمودن نحوه دسترسی به نقاط زیارتی و توریستی، ارسالی از کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورا، با حضور 11 نفر اعضای شورا بررسی و اینگونه تصمیم گیری شد:

شهرداری شیراز مکلف است به نصب اطلاعات مربوط به اتوبوس ها و متروهایی که از هر ایستگاه عبور میکنند بر روی نقشه شهر با ذکر محل قرار گیری ایستگاه و راهنمای نحوه دسترسی به نقاط زیارتی و توریستی بر روی نقشه جهت قرار گیری بر روی بدنه داخلی ایستگاه اتوبوس و ورودی ایستگاههای مترو در تمام شهر شیراز است.

 

هیچ نظری در مورد این خبر ثبت نشده است

کد خبر :
926b
تاریخ انتشار :
يكشنبه 24 فروردین ماه 1404
تعداد بازدید :
179

سایر اخبار

جدیدترین اخبار و رویدادهای شورای اسلامی شهر شیراز

An unhandled exception has occurred. See browser dev tools for details. بارگذاری مجدد 🗙